INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Kako opraviti nakup

Navodila za uporabo spletne trgovine

Naročila na spletni strani so na voljo 24 ur na dan skozi vse leto. Uporabnik izbere in naroči želene izdelke na spletni trgovini, razvrščenih v ratličite kategorije

Košarica

Naročilo je izvedeno tako da uporabnik v košarico položi želeni izdelek ali izdelke in samodejno dobi možnost izbire ali naj nadaljuje nakup ali opravi pregled v košarici. Če želite nadaljevati nakupovanje izberite “nadaljujte nakupovanje” in če želite dokončati nakup izberite možnost košarica.

Račun

Pri ogledu nakupovalne košarice boste videli izdelke ko so v nakupovalnem vozičku, in če je to vse kaj si želite potem izberite možnost na dnu zaslona “preverite naročilo”. Naslednji korak vas bo vprašal za vaše informacije, možnosti označene z znakom “*” so obvezne in registracije ni mogoče izvesti dokler ne vnesete vse podatke. Ko vnesete vse podatke izberite možnost “registracija in nakup”. Po izbiri možnosti vas bodo preusmerili na račun in kmalu boste dobili potrdilo da morate aktivirati svoj račun. Račun se aktivira s klikom na možnost aktiviranja računa ki bo poslana na epoštni naslov ki ste ga izabrali pri registraciji.

Ko boste potrdili svoj račun, pojdite nazaj na voziček (lahko s klikom na “X” na vrhu okna kateri je skočil), izberite možnost “pogoji poslovanja” na dnu zaslona in kliknite na “potrdite naročilo”. To je to, naredili ste vse kaj je bilo v vašoj možnosti in zdaje je vse odvisno od nas. po epošti boste prejeli vaše naročilo in glede na način plačila vas bomo kontaktirali. Ko bo vaša pošiljka poslana boste obveščeni po epošti.

O NAS

Spletna trgovina
OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

trgovina / maloprodaja:
t: 040161165
e: trgovina@senica-sen.si 

komerciala / veleprodaja:
t: 030707070
e: komerciala@senica-sen.si 

montaža / servis:
t: 041682819
e: montaza@senica-sen.si 
e: senica.sen@siol.net 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 7:30-18
 • Sobota: 7:30-12
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2024 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.