INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Dobava in montaža Atmos DC 30 GD z zalogovnikom 2x 800 L

Rok dobave: Na zalogi

Prodajna cena: 7453,00 €
(Cena z 22% DDV)
Kotel z uplinjevalno komoro Atmos DC GD za kurjenje kosovnega lesa z vgrajenim varnostnim hladilcem in dimnim ventilatorjem.
Izkoristek kotla nad 90%!
Nazivna moč Tooltip
DO 18 KW
DO 30 KW

V sklopu dobave je kotel Atmos DC 30 GD, zalogovnik 2x 800 L, varnostna posoda in ostala potrebna oprema (paketna ponudba #146).

 

Prednosti kotlov ATMOS DC..GD :

Kotli izvedbe DC..GD so opremljeni z uplinjevalno in izgorevalno komoro šamotne konstrukcije, kar izboljša kvaliteto zgorevanja. Polena se naložijo v zgornjo uplinjevalno komoro, ki ima velik volumen, kar zagotavlja dolgi čas gorenja in nakladanje goriva le enkrat dnevno. V zadnjem dimnem delu je vgrajen dodaten vodni izmenjevalnik, ki izkorišča toploto dimnih plinov in s tem poveča izkoristek kotla. Regulacija dovoda zgorevalnega zraka je krmiljena z lambda sondo in zagotavlja popolno zgorevanje in nizke emisije v dimnih plinih.

Zanesljivo, varno in ekonomično delovanje kotla z uplinjevalno komoro bo doseženo le, če bo ta povezan z ogrevalnim sistemom preko ustrezno velikega hranilnika toplote, ki je v tej paketni ponudbi že priloen.

Kotel je po normi EN 303-5 v najvišjem 5. kvalitetnem razredu, ima značko EKODESIGN in ustreza pogojem za subvencioniranje ob pogoju vgradnje regulacije lambda (EKO sklad).

 

  

Navodila ATMOS DC GD

Tehnični podatki ATMOS DC GD 

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina
OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

trgovina / maloprodaja:
t: 040161165
e: trgovina@senica-sen.si 

komerciala / veleprodaja:
t: 030707070
e: komerciala@senica-sen.si 

montaža / servis:
t: 041682819
e: montaza@senica-sen.si 
e: senica.sen@siol.net 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 7:30-18
 • Sobota: 7:30-12
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2022 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.