INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Ni slike

Dobava in montaža Atmos DC 18 S z zalogovnikom 800 L in komb. bojlerjem 100 L

Rok dobave: Na zalogi

Prodajna cena: 4500,00 €
(Cena z 22% DDV)
Atmos uplinjevalni kotel model DC S/SX/GS na lesena polena
Nazivna moč Tooltip
DO 18 KW
DO 18 KW
DO 22 KW

V sklopu dobave je kotel ATMOS DC 18 S, zalogovnik 800 L, kombiniran bojler TESY 100 L, varnostna posoda in ostala potrebna oprema (paketna ponudba #125).

 

 

Kotli Atmos DC..S/SX/GS so jekleni uplinjevalni kotli sodobnejše izvedbe, opremljeni z uplinjevalno in izgorevalno komoro, ki omogočajo zgorevanje suhih lesenih polen. Telo kotla je izdelano iz jeklene pločevine debeline 3 do 8 mm. Polena se naložijo v zgornjo uplinjevalno komoro, ki ima velik volumen, kar zagotavlja dolg čas gorenja in nakladanje goriva le enkrat dnevno. Uplinjevalna komora je v spodnjem delu obložena z ognjevarno šamotno oblogo z odprtinami za dovod plina in zraka. Izgorevalno komoro pod uplinjevalno sestavljajo šamotne obloge, ki zagotavljajo popolno zgorevanje in usmerjajo dimne pline v toplotni izmenjevalec na zadnjem delu kotla. 
V zadnjem delu je nameščen ventilator dimnih plinov in dimni nastavek. Na prednjem delu so zgoraj vrata za nakladanje goriva, v spodnjem delu pa vrata za čiščenje pepela. Nad gornjimi vrati je ročica dimne lopute za začetno ročno kurjenje. Kotel ima vgrajen varnostni hladilec.

Zanesljivo, varno in ekonomično delovanje kotla z uplinjevalno komoro bo doseženo le, če bo ta povezan z ogrevalnim sistemom preko ustreznega hranilnika toplote, ki je v tej paketni ponudbi že priložen.

 

 Kotel je po normi EN 303-5 v najvišjem 5. kvalitetnem razredu, ima značko EKODESIGN in ustreza pogojem za subvencioniranje (EKO sklad 2020).

  

Navodila ATMOS DC S/SX/GS

Tehnični podatki ATMOS DC S/SX/GS

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

tel: 041682819
email: senica.sen@siol.net

 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 8-19
 • Sobota: 8-15
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2020 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.