INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Stilmetal Edge 23kW

Rok dobave: Izdelek ni na zalogi!

1950,00 €
(Cena z 22% DDV)
2501,00 €
Popust: -471,50 €
Specijalni kotel na pelete Stilmetal Edge 6.5-23kW

EDGE kotli na pelete so drugi v seriji izdelkov sodobnega dizajna, ki so namenjeni priključitvi na sistem centralnega ogrevanja, ki služi za ogrevanje stanovanjskih in pisarniških prostorov z maksimalno izrabo toplote. S svojo kompaktnostjo in velikostjo imajo veliko prednost pred kotli iste kategorije zaradi možnosti vgradnje za uporabnike, ki nimajo dovolj prostora za vgradnjo kotla. Kotel ima določene komponente samega ogrevalnega sistema: obtočno črpalko, ekspanzijsko posodo in varnostni ventil, ki je že vgrajen v sam kotel. Poleg minimalnih montažnih pogojev z minimalno dodatno investicijo imate že dokončano kurilnico, ki je opremljena z najsodobnejšo elektronsko kontrolo, ki zagotavlja maksimalno udobje sedemdnevnega programa delovanja kotla in ustrezne dodatne možnosti vgradnje brezžičnega krmiljenja preko wi-fi ali GSM modulov.

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

tel: 041682819
email: senica.sen@siol.net

 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 8-19
 • Sobota: 8-15
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2020 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več informacij Dovoli Blokiraj