INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Stilmetal SM 25 kW

Rok dobave: Na zalogi

685,76 €
(Cena z 22% DDV)
890,60 €
Popust: 167,90 €
Klasičen kotel na trda goriva

Pločevinasti toplovodni kotli-peči STILMETAL so namenjeni za ogrevanje stanovanjskih in poslovnih objektov kot tudi npr. proizvodnih hal, kot osnovni ali alternativni vir toplote. V osnovi so predvideni za trda goriva (drva), vendar so namenjeni tudi za kurilno olje in pelete (z enostavnim dodatkom gorilnika in kotlovske avtomatike), v temperaturnem režimu 90/60 oC. Kotel je v celoti izdelan iz visoko kakovostne 5mm pločevine, in sicer nalagalni del kot tudi ostali deli kotla. Kotli-peči so zavarjeni  s sodobnimi postopki rezanja in varjenja. S tem se zagotavlja visoka zanesljivost in dolga življenska doba. Nalagalna vrata so dovolj velika, tako da omogočajo nalaganje večjih  kosov goriva-drv. Kotel-peč je dobro toplotno izoliran-a s stekleno volno v kvalitetno narejeni kotlovski pločevinasti oblogi. Montaža kotlovske obloge je izredno enostavna in se dobavlja skupaj s kotlom-pečjo. Prav tako je enostavna montaža in spuščanje kotla-peči v delovanje oziroma zagon. Priključki na kotlu-peči so standardni. Kotel-peč STILMETAL  zadovoljuje vse evropske standarde in norme v proizvodnji kotlov za ogrevanje

Garancija: 5 let

Kotlovska pločevina 5mm RAL: 9005, 9007, 5021

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

tel: 041682819
email: senica.sen@siol.net

 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 8-19
 • Sobota: 8-15
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2019 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več informacij Dovoli Blokiraj