INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Stilmetal SM ECO 25 Compact 25kW

Rok dobave: Izdelek ni na zalogi!

1990,00 €
(Cena z 22% DDV)
2793,80 €
Popust: 526,70 €
Specialni kotel na pelete STILMETAL moči 7-25kW

Kotli-peči na pelete so namenjeni za ogrevanje stanovanjskih in poslovnih objektov. Zagotavljajo nam maksimalno ugodje in avtomatsko delovanje. Kot gorivo uporabljamo drvni pelet kateri se pridobiva iz drobljenega in prešanega drva.  Peleti nam ustvarjajo minimalno emisijo CO2 ter količino pepela.

Kotli-peči na pelete so avtomatizirani in imajo možnost delovanja po različnih programih. V Evropi je vgrajeno več milijonov enot kar dokazuje vse večjo uporabo peletov kot energenta. Izkoristek kotlov-peči presega 90%.

Sam proces avtomatskega vžiga in nalaganja ter modulacija moči ogrevanja so samo nekatere lastnosti katere ločijo ta izdelek od klasičnih metod ogrevanja. Prav tako je izredno enostaven postopek čiščenja ter vzdrževanje.

Garancija: 5 let

5mm visoko kvalitetna kotlovska pločevina

Izkoristek:93,3%

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

tel: 041682819
email: senica.sen@siol.net

 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 8-19
 • Sobota: 8-15
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2019 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več informacij Dovoli Blokiraj