INFORMACIJE-KONTAKT:

030 707070, 07 3051719

Košarica 0 items: Skupaj 0,00 €

 x 

Košarica je prazna

 • Satisfaction

  100% guaranteed

 • Free Shipping

  On orders over $99

 • Money back 100%

  Easy return

Klimatska naprava HAIER TIDE GREEN 3,5 kW WIFI

Rok dobave: Na zalogi

Prodajna cena: 421,20 €
(Cena z 22% DDV)
468,00 €
Klimatska naprava HAIER TIDE GREEN 3,5 kW WIFI

Klimatska naprava HAIER Tide Green R32 predstavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto ter učinkovitostjo z odlično energetsko učinkovitostjo in naprednim filtriranjem zraka. Brez škodljivega učinka na ozon, uporabi 30% manj hladiva in poveča energetsko učinkovitost.

WI-FI FUNKCIJA

Naprava ima priložen wifi modul za upravljanje.

TIH, SKORAJ NESLIŠEN NAČIN DELOVANJA

Tišina, ki zagotavlja mir v vašem domu, ampak hkrati ustvarja udobje klimatiziranega prostora. Funkcija Super Quiet optimizira delovanje in zmanjša raven hrupa do ravni šepeta (18dB). Zaradi navedenih funkcij je klimatska naprava Tide odlična izbira za spalne prostore. Rezultati raziskovalnega dela v Haier laboratoriju so izboljšana konstrukcija ventilatorja večjega premera in razpored lopatic, ki zagotavljajo zelo tiho delovanje naprave.

UDOBJE V VAŠEM DOMU

Dokler je vključeno stanje mirovanja je klimatska naprava nastavljena na blago temperaturo, zvok delovanja pa je zmanjšan na najnižjo raven. To vam omogoča miren in udoben spanec.

INTELIGENTEN PRETOK ZRAKA V VAŠEM DOMU

Tok zraka je nameščen na najboljši način, da boste čutili samo udobje. Ta funkcija prinaša tehnologijo dvojnega izpiha zraka. Glede na položaj osebe prikazane na diagramu, ima oseba možnost izbrati smer pretoka zraka iz klimatske naprave, da se izogne pihanju zraka neposredno na telo.

 

 

Kategorije

O NAS

Spletna trgovina
OGREVAJMO CENEJE

ŠENICA – SEN PAVEL ŠENICA S.P.

BELOKRANJSKA CESTA 29,
8340 ČRNOMELJ

trgovina / maloprodaja:
t: 040161165
e: trgovina@senica-sen.si 

komerciala / veleprodaja:
t: 030707070
e: komerciala@senica-sen.si 

montaža / servis:
t: 041682819
e: montaza@senica-sen.si 
e: senica.sen@siol.net 

Pomoč

  DELOVNI ČAS:
 • Ponedeljek-petek: 7:30-18
 • Sobota: 7:30-12
 • Nedelja: zaprto

Prijavite se za glasilo

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati najnovejše novice.Ob kliku na gumb Prijavi se, se strinjam z pošiljanjem mojih podatkov (GDPR uredba). Vaše posredovane podatke bomo uporabili za namen prijave na elektronske novice. Podatke varujemo in obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.
© 2021 ŠENICA-SEN. All Rights Reserved.

Search

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.